måndag 17 augusti 2009

KL Tower

Idag är det förkylt, ingen träning idag heller, hur tråkigt som helst. Tillbringade morgonen på skolans bibliotek för att planera till svenska skolan som drar igång igen på onsdag.
När jag kom hem vid 11 tiden var alla uppe och vi tog en tur in till stan. Vi besökte KL Tower och åkte upp och kollade in utsikten. Tornet är över 400 meter högt och det 4:e högsta i världen.

Utsikten är helt underbar men idag var det lite disigt men vi såg mycket ändå.
När vi köpte entrebiljetterna så fick vi en extra biljett till ett litet zoo som låg alldelels intill och där fanns det en hel del ormar bla.



Jag hade lovat att skjutsa tjejerna till ett köpcentra efteråt men med mitt lokalsinne så hann vi inte det, vi åkte några turer extra och sen fick de ta taxi för att jag skulle hinna hämta Amanda.
Det blev lite shopping för deras del under eftermiddagen.Grabbarna har badat och varit på gymmet och nu drar Hasse iväg på hockey.
Svininfluensan har sitt grepp även om människorna här i Malaysia. En del skolor har stängt för att en del elever varit smittade. Myndigheterna vill inte uppge vilket område som är mest drabbat. Många går omkring med munskydd ute på stan och tidningarna kör med skrämsel propaganda. Det stod i dagens tidning att om man är ute på stan och uppvisar symtom på svininfluensan så kan man få böta 10000 RM eller få upp till 2 års fängelse.
Skolan fortsätter att tempa oss varje dag, det har inte varit något konstaterat fall av influensan häromkring än. Men Global Doctros tvärs över vägen har varit överbelamrade med expats som kommit tillbaka efter sommarlovet och är sjuka på andra sätt. De delar gladeligen ut antibiotika härsan och tvärsan.



1 kommentar:

Jane sa...

Men gud så dumt! Man får alltså fängelse för att man varit så dum att bli smittad....hoppas ni klarar er så ni inte blir kvar i 2 år! / Kram Jane