tisdag 8 september 2009

Dim Sum

Imorse var vi på ett nytt ställe och sprang. Vi åkte bort från stan mot batu caves och sprang där runt en sjö. Det var lite mycket trafik när vi skulle tillbaka bara, annars var det jättefint att springa där. Bra med lite ombyte.

Det är tur att jag har Lotta och Anna som drar med mig på lite udda restauranger. Vi var och handlade träningskläder idag och då åt vi lunch på ett kineskt ställe som serverade Dim Sum.


Ordet Dim Sum är namnet för den på kantonesiska och betyder egentligen en liten bit hjärta, eller en droppe hjärta enligt andra. Det finns hundratalsolika varianter på Dim Sum liksom när det gäller Spaniens populära ”tapas”. De vanligaste varianterna ångkokas i bambukorgar Vissa friterade Dim Sum kan också finnas på menyn. De små bitarna kan innehålla nästan vad som helst: Allt från grönsaker till räkor och köttfärs eller söta krämer. De var helt ok tyckte jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Putte sa
Kvällen är räddad för Emma, Idol med Peter Jidhe och mormors blåbärspaj. Emma övningskör så passa er när ni är i närheten av Furuvik. Igår var det landsväg och 90 km för första gången. Annars knallar dagarna på som vanligt.