fredag 18 september 2009

Selamat Hari Raya

I helgen avslutas Ramadan, fastemånaden, med en långledighet. Barnen är ledig till tom tisdag nästa vecka. Vi ska åka till ostkusten och snorkla, imorgon lördag.
Barnen har firat Hari Raya, som denna helg heter, i skolan med flaggor och utklädda i malaysiska kläder.Som vanligt var det en parad genom skolan som föräldrarna kunde se.

Detta är Ms Telfer, Amandas superpedagogiska fröken från Nya Zealand.
Utanför klassrummet sitter en världskarta där det är utritat var alla barn kommer ifrån.

Här är Sverige...
Som ni ser är det många olika nationaliteter i hennes klass. Det är bla USA, Indien, Danmark, Frankrike,Filipinerna, Australien, Nya Zealand.

Hampus gick till skolan idag men Hasse är fortfarande däckad. Hoppas han blir bättre till imorgon. Någon bil har vi heller inte sett än, vi behöver den imorgon.

3 kommentarer:

Jane sa...

Hur länge tänker Hasse va sjuk då? Han orkar ju tydligen sitta på FB...skoja bara! Han mår säkert jääätedåligt. Va tråkigt med bilen, hoppas det löser sig. Nope, det är ingen fotbollscup, fotbollen tar slut nu på torsdag. Han ska följa med 97.orna (ishockey) till Kramfors, dom har bara en målvakt. Ha en skön helg//Jane

Anonym sa...

Putte
Nu har emma fyllt arton. Frukost på sängen och grekiskt krogbesök. Hon uppskattade inte att övriga familjen ringde kl. 2 på natten och grattade. Det är svårt att räkna nar man på semester.
Fånga dagen

Anonym sa...

marie du måste lura ut hur man kan förstora fotona. Man skall kuna klicka på fotot och det förstoras. Men de man vill förstora går inte.
Marie det måste finnas enn gyllene regel när du lagrar fotona.
carpei diem klura marie