söndag 27 september 2009

Vardag igen

Onsdag 23 september.
Börjar dra ihop sig till en del födelsedagar, måste ut och leta presenter. Min kära man fyller på lördag och det står ingenting på hans önskelista... Svärfar fyller också så vi ska skicka något på posten.
Idag stod det lärarmöte på programmet så efter gymträningen gick jag hem till Lotta för att äta frukost och diskutera resten av terminen. Vi hade en del att ta upp bla så har vi fått några barn som inte kan svenska så bra att de hänger med på lektionerna. Enligt reglerna så ska svenska skolan erbjuda undervisning till alla barn som har en minst en svensk förälder och där svenskan är ett levande språk i hemmet. Nu måste vi ordna lite extra resurser till dessa barn så att de kan hänga med. Diskuterade också den allmänna lärarsituationen i klasserna så att vi ligger ett steg före när folk åker hem.


Vi börjar också lite mentalt förbereda oss på hemresa. Har fått låna en bok som jag ska läsa. Det finns lite att fundera på, allt går nog inte så smidigt som man tänkt sig. Barnen har ju vant sig vid sin skola och kompisar här.
Det finns även lite att ordna med i Sverige samtidigt som vi måste tänka på vad vi vill göra här innan vi far hem. Hasse håller på att ordna flygbiljetter, måste leta runt lite nu eftersom Malaysian Airlines inte flyger direkt längre. Vi måste mellanlanda någonstans.

1 kommentar:

Jane sa...

Det är klart det kommer gå smidigt!! Ni och era underbara ungar behöver inte oroa er ett enda dugg!! Allt kommer gå klockrent, ni har ju släkt och vänner nära inpå. Vi längtar efter att ni ska komma hem. (Allra helst en hockeymålis som saknar sin bästa kompis nått så kopiöst)
Kram från ett förkylt Forsby