lördag 12 september 2009

Fredag igen

Dagarna går så fort att man inte hinner med. Idag är det fredag igen och det betyder tidig morgon jogg. Hasse jobbade hemma på förmiddagen idag för att han ska åka och fiska med några kompisar över helgen. Det blir djuphavsfiske på högsta nivå. Få se om jag kan få några läckra bilder att visa på måndag.
Amanda börjar på gymnastik idag. Det är en "after school aktivity" med en kinesisk fröken. De får hoppa lite studsmatta,hänga knäveck och göra kullerbyttor.
Hon har börjat spela fotboll på gympan också, det var så kul tyckte hon. Igår var vi på Hampus skollagsmatch och tittade och då kom gympaläraren fram och sa att jag skulle hålla igång henne för hon kommer att bli bäst i familjen.... Det fick ju hennes bror höra ganska snart.
Nu frågar hon varje dag om hon har fotboll idag för att hon måste ha rätt skor på sig när hon går iväg.
Hampus gjorde en riktigt bra match, han gjorde ett jättefint nickmål på en hörna i sista minuterna så att de vann med 1-0.
Idag började han också med privatlektioner i spanska, stackarn. Känns som ett måste, för hemma har de läst i 1 1/2 år när han kommer hem. Han tyckte att det var riktigt kul trots allt. Det blir lite mycket nu med svenska på distans, spanska, fotboll och ishockey +det vanliga skolarbetet.
Han är lite besviken nu för att vi fick höra att hans gamla klass hemma i Sverige är full så han måste välja en annan, vilket inte blir så lätt.

3 kommentarer:

Jane sa...

Det löser sig Hampe! Du som är så himla go och glad smälter in i vilkem klass som helst. Se det som att dom gamla klasskompisarna gör en riktig förlust och dom nya får en storvinst!!

dottern sa...

Dags o börja vara inloggad på skype lite oftare ??
Här har man suttit på morgonen och kollat om ni är inne. Men ingen av er är det.

Anonym sa...

Yes-- o dottern hon har rätt!
Farfar