fredag 6 november 2009

Bodypump

Imorse var jag på gymmet och körde ett bodypump pass. Ledaren är väldigt populär så igår var det fullt på passet. Kan säga att det brann rätt bra i benen efteråt.Det är ett bra gym med alla sorters människor, unga som gamla och i alla former.
Märks att det går en del muslimer där.De har en egen del på gymmet för kvinnor, där männen inte få gå in. Det finns bås att duscha och byta om i om man inte vill duscha i det vanliga duscharna. Det ser så varmt ut att träna i långärmat och långbyxor och sen slöjan på det, men de är väl vana.
Swea möte stod på programmet idag. Maria berättade om regionsmötet i Bangkok som hon var på förra helgen. Där träffas swea medlemmar från asienregionen och diskuterar olika frågor. Man har även ett världsmöte där hela världens sweor möts. Vi här i KL har anmält intresse för att anordna ett sånt världsmöte nästa gång. Det är ett stort projekt att dra igång, men vi har några eldsjälar som ska dra i det. Det ligger mycket jobb bara i att presentera ett förslag som sen ska jämföras med de andra intressenternas.
Vi i valberedningen jagar vidare för att fylla platserna efter oss som åker hem. Vi ska presentera ett förslag nu innan slutet på december.

Inga kommentarer: