torsdag 26 november 2009

Julstjärnor

Igår kväll var jag på min näst sista bokklubb. Vi är 12 stycken som träffas, äter mat dricker vin och lånar böcker och filmer av varann. Igår var vi hemma hos Nilla, hon bor så fint i ett stort hus med pool. Så vacker och sitta vid den och äta på kvällen med alla växter och lampor.




Linda och jag var till Sungai Buloh idag för att köpa julstjärnor. Var först på gymmet och hämtade sen upp Linda utanför hennes condo. Hittar en väg dit men körde efter GPSén en annan väg som går fortare nu när det inte är så mycket trafik. Lyckades då köra fel 2 gånger och på samma ställe dessutom. Tillslut lyckades vi leta oss dit efter många om och men och hittade billiga fina julstjärnor.

Ska försöka göra lite adventsmysigt ,trots att det inte alls blir som hemma. Känns bara så fel med all julpynt som dyker upp överallt i solen och värmen. Glögg blir ett problem, IKEA har inte tagit hit någon i år. Ska kanske tigga lite sprit av Lotta och göra egen.
Faktiskt har solen kommit tillbaka igen, det har varit lite typiskt november väder här ett tag nu. Regnat nästan varje dag och då efter 3 när barnen slutar. Det är lite skönt för det blir lite svalare och man kan vara ute på ett annat sätt utan att bli jättesvettig.
Efter skolan idag var det fotbollsmatch och Amanda hade en "playdate". Hampus lag körde över det andra laget, tror att det blev 10 -0 tillslut.Direkt efter matchen skulle han åka på sin vanlig fotbollsträning på Garden... att han orkar. Den energin skulle man ha.

Almanackan fyller på sig... det är nu fullbokat de sista veckorna, det är julpyssel, simträning, packning, matcher, farewell partyn, playdates,lucia, möten, kalas m.m och sen har vi ju vår resa till Kambodja kvar, nästa helg. Spännande...

4 kommentarer:

Jane sa...

Gud..ja blir alldeles matt bara av att höra era dagsscheman!! Det blir bra för dig Marie att börja jobba igen så du får lite lugn och ro..;)

Jane sa...

..sen tror jag det stavas "Julstjärnor"...*stavningpolis*

jane sa...

*stavningspolis* hahaha...

Lillsnörpa sa...

Vilket spännande liv!