söndag 29 november 2009

Lördag


En mamma från Canada har startat upp ett nytt fotbollslag på skolan som spelar i en lokal serie, där Hampus har hoppat med. De har precis dragit igång men hunnit haft en 3 matcher, varav en var idag. Det var lite regn i luften så att det var ganska ok att spela. Hampus känner sig inte riktigt pigg så att det var tungt för honom, stryk fick de också. Många i laget dök inte upp, säkert för att det var långhelg och många var borta, så de hade mindre grabbar med som kämpade på bra men de räckte inte riktigt till.

Barnen var sen hemma själv på eftermiddagen och Hasse och jag var ute och tittade på möbler igen. Nu var vi till några ställen och tittade på kinesiska skåp, vi har många projekt på gång men inte säkert att det blir något i slutändan.

Spöade Hampus i badminton på eftermiddagen medan Hasse var på gymmet.


På kvällen hade "fixar Lotta" bokat bord på en restaurang som ligger ute i PJ. Ett litet annorlunda ställe där de hela tiden kommer och serverar kött från grillen på långa spett. De skär upp direkt på tallriken och fyller på hela tiden.Det var lamm, skinka och biff bla. de kom också med grillad ananas, vilket var så gott. Man betalar sen ett fast pris och så får man äta så mycket som man vill, det var lite festligt.
Blev sen en Camilla Läckberg film innan dat var dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: