onsdag 18 november 2009

PTC-parent teacher conferance

Idag är det halvdag på skolan. Barnen gick till lunch och lärarna hade kvartsamtal hela em och kvällen. Det gällde bara Amanda idag, Hampus har haft tidigare när vi var bortresta.
Träffade Ms Telfer i klassrummet där hon berättade om vad de har gjort och hur det går med läsning m.m. Det är 5 barn i klassen som nu kan läsa kapitelböcker, det gör inte Amanda än men hon kämpar på och läser bättre på svenska än på engelska. Har läsläxa varje dag.
Häromdagen fick de sina betyg. De får, som jag berättat förr, betyg i allt.
Personal and social development tex hur de följer skolans regler, 11 betyg , language development (oral and writing) tex hur de håller pennan, 8 betyg, language development (concepts of prints) tex hur de använder små och stora bokstäver, 15 betyg, matte 18 olika betyg, science 3 betyg och tillslut social studies tex hur de medverkar i mångkulturella aktiviteter 3 betyg.
Spec.lärarna i art, mucis och gympa och skrivit omdömen om varje barn.
Vi pratade också igenom hur vi ska hålla liv i engelskan när vi kommer hem.
På eftermiddagen idag hade Hampus ett helt gäng med kompisar här och de blev väl lite högljutt. Vakterna ringde som vanligt för de som klagar vågar inte komma hit själva och säga till. Trist, man tycker att på eftermiddagen får man väl räkna med att det kan vara lite livat när man har barn.
Hasse är på teambildning på Sunway lagoon med sitt jobb. Det har regnat hela em men hoppas det gått bra ändå. Han åker till Singapore imorgon så vi får inte träffas förrän på fredag kväll.

Inga kommentarer: