lördag 17 maj 2008

Fredagen den 16 maj







Idag tog Teresa och jag tjejerna med oss till Cina town för att handla lite presenter bla. Det var lugnt och skönt där på fm innan allt kommit igång ordentlig. Det är lite jobbigt att handla där eftersom man måste pruta på allt.Pruta på en vara som kostar 15 Rm kanske som hemma kostar det tre dubbla, vad är iden?
Det är lite jobbigt för tjejerna för alla vill prata med dem och ta på deras hår, pretty girls. De tycker inte att det är så kul.

(Det var en mamma som frågat Teresa om hon färgade håret på Tilda (storasyster till Elsa) för att få det så ljust. En spansk mamma var jätteförvånade att vi kunde ha blå ögon.Det tyckte hon var jätte exotiskt.)

Vi besökte ett indiskt och ett kinesiskt tempel. Vi åt lunch på en inrednings affär som alla europeiska kvinnor vill gå till, vi var tvungna att gå dit och kolla in det stället. Det var mycket fina saker men lika dyrt som hemma.
Vi hittade en spännande porslinsaffär,där vi handlade en hel del, innan vi kunde åka hem fick vi en taxi till att köra fram framför affären så vi slapp bära allt vi köpt.
På kvällen var det dags för hockey igen. Hampus ska få träna med de som är lite äldre nu på söndagar också, det tyckte han skulle bli kul.

1 kommentar:

Christina M sa...

Hej
Marie. Har inte haft tid att läsa i din blogg förränn nu. Skall gå tillbaks och läsa och titta på bilder från i våras. Det blir en hel del intressant läsning. Roligt att följa er allihop.
Har nu ledig vecka, skönt med lite egen tid. Vi hörs på mailen.
Ha det bra allihop.
Christina