fredag 2 maj 2008

Torsdagen den 1 maj


Idag är det labour day här så alla är lediga från sina jobb.Tjejerna och jag tog bilen in till KL, till China town. Det var inte lätt att köra, massor av trafik, men nu har man blivit lite tuffare, det går inte att blinka och tro att de ska släppa fram en utan det är bara blinka och byta fil . Det är tur att vi har så stor bil. Vi gick till något som kallas Central Market där man kan köpa mycket souvenirer från Malaysia bla. Det var inomhus och inte så mycke folk så det var riktigt mysigt att gå där. Emma köpte lite grejer till sina kompisar i Sverige.

Vi åkte sen vidare till ett stort köpcentra. Vad bra det går när vi tjejer bara åker, Emma läser kartan och jag kör, det är så lugnt i bilen.Vi såg en modeshow och käkade lite glass åkte sen hem och åt middag på balkongen.
Hampus har spelledigt idag, de är på Disney World. Få höra sen hur det var.Hasse berättade att det är kille i laget som är brorson till premiärministern i Malaysia, han har special treatment hela tiden. Han har speciellt folk som passar upp på honom, när de andra inte fick dricka cola till maten så naturligtvis så hämtade de så han fick. Han äter tydligen inte med killarna hela tiden utan blir skjutsad iväg för att få annan mat.
Son till en höjdare och muslim dessutom, väldigt speciellt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Eftersom jag tycker Hampe är väldigt speciell ska han få precis sen mat han vill hela sommarn av mig. Han behöver inte vara son till en höjdare eller muslim, det räcker bra med den han är. Vi längtar ihjäl oss efter er här hemma!!! Undrar om vi kan införa 48 timmars dygn här i sverige över sommarn? Det behövs om Danne ska få till allt som han vill göra med Hampe....hmmm. Vi får komprimera ihop allt tror jag.
Jane