måndag 26 maj 2008

Söndagen den 25 maj

GRATTIS alla mammor på Mors dag.



Det var lite kul när jag för några dagar sen skulle köpa mors dags kort för att skicka hem, då hade ju mors dag här redan varit. Tjejen i affären tittade på mig och sa du vet väl att mors dag redan har varit. Ja, ja. Det är ingen ide att försöka förklara.





Kalas för Elsa idag vid poolen med jordgubbs tårta, fiskdamm och faktiskt en riktig clown.Det var ett indiskt kalas samtidigt och de hade hyrt in en clown så våra barn snyltade in sig lite där. Amanda och Elsa kom tillbaka med djur ballonger, de hade lyckats gissa rätt vad ballongerna föreställde, och då fick de ta hem dem. Elsa körde över sin ballong med cykeln, då blev stora tårar. Mitt i kalaset så sprang det in säkert 10 apor och försökt få sig lite tårta, men som tur var lyckades vi skrämma bort dem.
Efter fika och clown så badade de flesta barnen och kastade vattenballonger på varann.
På kvällen var vi bjudna till Anna och Stefan på tacos, vi försökte ju träffas förra helgen men fick aldrig riktigt till det. Nu blev det av.
Hampus tränade med Malaysiska ishockey landslaget på kvällen. Det gick bra. Han fick beröm av deras canadensiska tränare och han får fortsätta att träna med dem om han vill. Han var rejält trött efteråt.
Nackdelen med träningarna är att de blir så sent innan de kommer hem och Hampus kommer i säng.Det blir en trött kille i skolan imorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOL..............
Det ska bli en kanonsommar här hemma så ta med alla t-sihirt o shorts ni har.