söndag 18 maj 2008

Lördagen den 17 maj


Emma har tur som en tok, hon blev tillfrågad av en kompis om hon ville åka med till Rava, en ö som ligger alldeles intill Robinson ön. Linnes och hennes familj skulle åka dit över helgen. Hon åkte kl 8 imorse. De åkte bil i 4 timmar norrut mot ostkusten sen båt ut till ön.
Vi andra fick snällt stanna hemma, Hampus fick bestämma vad vi skulle göra. Gissa var vi hamnade då. China town igen. Han älskar det stället.Han hade lite han skulle handla innan vi åker hem.Det var lugnt även idag så vi fick en hel del handlat. Hasse köpte en del t-shirts och shorts bla.Vi åt lunch på en kina restaurang. Klibbiga och trötta åkte vi sen hemåt.

Stannade och handlade mat i nya cold storage affären, barnen hittade Haribos cola flaskor, jättelyckliga blev de. Det behövs inte så stora grejer för att de ska bli nöjda.

På kvällen gick vi till en restaurang i ett condo bredvid oss. Där träffade vi en svensk pappa och hans döttrar. Amanda fick någon att leka med. Efter vi ätit så fick de bada i poolen. Riktigt mysig kväll.





Inga kommentarer: