lördag 24 maj 2008

Fredagen den 23 maj












Idag fyller Elsa 4 år, äntligen hon har väntat länge på sin födelsedag. Hon ska ha kalas på söndag. Idag var barnen på elementary school lediga. Alla föräldrar fick komma till skolan med sitt barn en viss tid och då fick de visa upp vad de gjort under året. De hade gjort en jätte fin portfolio i vilken de visade upp sina prov, berättelser, poem , teckningar m.m.



De hade också en e-portfolie där de lagt upp lite filmer och deras sångtest fanns också där.Tyvärr hade Hampus filmer försvunnit.


http://www.mkis4fw08.wikispaces.com/
username: mkishampus
password :hampushampus


extra user and password is :elem





Vi var sen och pratade med IB kordinatorn om svenskan och nu tror jag vi har koll på allt inför hösten. Tittade in lite på Emmas volleyboll träning. Tränaren kom fram och presenterade sig, tyckte att de skulle ligga i och träna inför hösten, hemma i Sverige i sommar. De skulle få varsin boll och ett träningsprogram.


När vi var på skolan så var Amanda på pyjamas party vid poolen hos Erik som fyller 5 år.
Spiderman tårta, pizza och gosse djur vid poolen. Jätte mysigt.



På kvällen fick Emma för sig att hon skulle gå på bio med några vänner klockan var kvart över 6 och bion började kvart i 7. Det tar 15 minuter att köra dit hon skulle. Jag erbjöd mig att skjutsa eftersom Hasse skulle hinna äta innan hockeyn.
Det slutade med att Emma kom 30 min för sent till bion , grabbarna fick låna Lalles bil till hockeyn och Amanda fick leka hos Elsa.Jag var hemma kvart i 8 igen. Köer överallt, körde fel en gång , ja det var inte bara, som hemma i Gävle.

Hampus kom till sin träning i alla fall.



Inga kommentarer: