fredag 9 maj 2008

Torsdagen 8 maj


Idag satt Teresa sin man i taxi så vi kunde ha deras bil och åka och shoppa.

Vi måste ju vara tillbaka till före 1 så vi hinner inte så mycket men vi var till ett shoppingcenter intill IKEA, där finns i allafall allt på samma ställe.

På eftermiddagen försökte jag leka cykelreparatör, men efter att ha lagat två hål och satt på däcket 2 ggr och det pös ändå så gav jag upp. Förmodligen är ventilen också trasig.Det är Amandas cykel som är trasig och hon har bara hunnit cykla två gånger på den sen vi kom hit. Hon sprang omkring med hjälmen på huvudet och ropade är du klar snart?

Imorgon ska vi nog leta på en cykelreparatör, hur nu det ska gå till?

Hasse var hemma tidigt idag redan vid 5, så efter middagen tog vi en tur och köpte nya fílmer och Emma köpte en volleyboll.

Vi gick tillsammans till gymmet sen, Hasse och jag, och sen blev det filmkväll.


Hampus tragglar på i skolan han har läxor varje dag och det tar tid när man inte riktigt förstår vad som står och sen ska man formulera svaren på engelska också. Vi har pratat med hans ELL lärare och hon tycker att det går bra för honom, han hänger med bra och är på den nivån man kan förvänta sig efter 4 månader.

När han började fick vi skriva på ett papper om att om han inte klarade engelskan så var han tvungen att gå om detta år men det är ingen risk nu.

Det är en jätte bedrift Emma och han gjort denna termin, helt otroliga har de varit bägge två. det blir välbehövligt med en paus för dem snart.


Inga kommentarer: