söndag 24 augusti 2008

Dodgeball tournament 2008


Klockan 9 var det samling på skolan för den stora Dodgeball turneringen. På förmiddagen var det lärare, föräldrar, highschool och middleschool elever som hade matcher.
Vi svenska föräldrar hade försökt att sätta ihop ett svensk lag men det var inte huggsexa efter platserna precis, vi behövde vara 8 men vi blev 6 så vi tog med 2 norrmän också.

Dodgeball är lite likt svensk "spökboll", man har två lag på varsin planhalva och man "bränner" motståndare genom att kasta bollar på varann. Ett ypperligt tillfälle om man vill kasta en boll på rektorn eller kanske sin lärare eller tom sina föräldrar. Kul, för att man kan vara med oavsett ålder.
De är otroliga att anordan dessa aktiviteter på skolan. Lärare och rektorer är där trots att det är lördag. De säljer skolgrejer och mat, ordnar aktiviteter åt småsyskon såsom ansiktsmålning, nagelmålning , lekar m.m

Det gick inget vidare för vårt lag men vi hade kul i alla fall.
På eftermiddagen var det elementary schools tur. Då hade Hampus och ett gäng svenska barn satt ihop Team Sweden som det gick riktigt bra för.

De var nära att komma till final men föll på inbördes möte.


Hampus födelsedag börjar närma sig och på kvällen hade vi ordnat ett pizzaparty för "grabbgänget" vid poolen, sen hade vi övernattning för 6 killar i Amandas rum.

Inga kommentarer: