lördag 9 augusti 2008

Åter till KL


5:e augusti åkte vi tillbaka igen. Alla var inte jätteglada men nu är vi här.Full packade som vanligt. Resan gick som väntat, kräktes sista timmarna trots åksjukepiller. Flyget var dessutom två timmar försenat. Vi tog en taxi till lägenheten och jag måste ha glömt min mobil i den för den är spårlöst borta och det var sista gången jag använde den.
Linda vår maid har varit här och städat, inte bara en dag som vi bestämmde utan hon har storstädat hela lägenheten. Tvättat fönster, bakat bullar, bonat golv, fyllt på kylen m.m m.m. Välkomst skylt på dörren och blommor på bordet. Det kändes riktigt bra när vi kom trötta och irriterade.
Redan kl 13 var det möte på skolan för nya elever och föräldrar.All information som vi skulle behövt i vintras när vi kom, fick vi nu. Hasse höll på somna flera ggr medan rektorn pratade. Vi fick sen träffa Amandas lärare, hon verkade jätte trevlig och Amanda tyckte att det verkade roligt i klassrummet.
Hampus var lite skakad när han såg vilken lärare han skulle få, Mrs Garceli med ett rykte om att vara stenhård och ge massor av läxor. Han och Erik kom i alla fall i samma klass, det var ju i alla fall bra.
Vi åt köttfärssås och spagetti som Linda lagat på balkongen och badade i poolen på kvälen. Stupade sen i säng.

Inga kommentarer: