lördag 16 augusti 2008

Änligen fredag

Amanda har frågat varje morgon när jag väckt henne om hon får sovmorgon imorgon, och äntligen kommer fredagen, imorgon är det sovmorgon.

På förmiddagen tog jag en taxi för att åka och handla mat. Hade en intressant diskussion om Sverige med taxichauffören. När de hör att man kommer från Sverige så frågar de hur kallt är det där? och har ni snö?
Svårt att förklara årstiderna för någon som bor där träden är gröna och det är 30 grader varmt året runt. När vi står i bilkön tillbaka från affären så dyker det upp en jättestor reklam skylt med de fyra årstiderna, samma bild fyra gånger som visar höst, vinter, vår och sommar. Reklamen var för Korea men de var exakt som i Sverige. Då fick han se hur det såg ut.

På eftermiddagen var vi ett helt gäng med barn och mammor som träffades vid poolen för att äta kanelbullar och dricka saft. Några bord bort satt de amerikanska mammorna med sin gin och tonic och ostbricka.
Hockeyn har inte börjat än så vi kunde faktiskt gå ut och äta tillsammans på kvällen. Vi var på granncondot och åt så barnen kunde bada medan de väntade på maten. Jag tror att Amanda badat 4 timmar sammanlagt under eftermiddagen.

Inga kommentarer: