torsdag 14 augusti 2008

Id-kort

För att höja säkerheten på skolan så måste alla, föräldrar, chaufförer, maider mfl ha ett väl synligt idkort hängande runt halsen. Vi får nu under några veckors tid gå ner och fotografera oss på skolan sen får vi passer kort om några dagar. Jag och Linda, vår maid, var nere och tog korten idag. Det är bra om även hon har ett kort om hon ska hämta Amanda någon dag.


Amanda har träffat en amerikansk tjej som hon leker med varje dag i skolan, nästa vecka skulle de komma och hälsa på oss. Jag pratade med hennes mamma idag och hon sa att hon frågat Sydney om Amanda kunde någon engelska och det kunde hon tyckte Sydney. Det verkar som att hon gör sig förstådd i alla fall, det är ju bra.

De går till biblioteket varje dag för att låna böcker så varje dag så har hon en ny bok med sig hem. Vi får läsa först på engelska och sen får man översätta den till svenska. Bra träning för mamma också.
Hasse fortsätter hos sjukgymnasten men känner ingen skillnad än så länge. Hampus och han ligger i hårdträning inför hockeyn, de har varit på gymmet varje kväll denna vecka. Hockeyn börjar på söndag.

Inga kommentarer: