torsdag 17 april 2008

Onsdagen den 16 april


När Hampus tränade hockey i fredags så var tidningen där och knäppte kort, det skulle komma ett reportage i tidningen innan HongKong resan.
Idag kom Hasse hem efter en lång resa via London. Trött och slut. Han hann bara in genom dörren så var han tvungen att åka in till jobbet igen pga någon kris i något projekt. Han var inte hemma förrän vid 11 tiden på kvällen.
Bagaget var fullt med post, tidningar, leverpastej, falukorv och svensk senap. Gissa vad det blir till middag imorgon.
På kvällen skulle jag åka och hämta Hampus hos en kompis som bor 5 minuter bort. Det tog 30 minuter, Hampus stog och väntade och när jag kom frågade han direkt
-Hur många ggr körde du fel, mamma?
Ingen är perfekt. Satt i andra tankar och valde fel väg, var sen ute på motorvägen och var tom tvungen att köra igenom vägtullarna för att komma tilbaka.Det blev dyrt det kostade mig 2 RM.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att se att du håller igång Hampe!!
Grabbarna i ÅFK tränar stenhårt!
En del blev så chockade över rivstarten att dom ville sluta!
Men förste och andre tar bilen till spåret, det blir så jobbigt att bära vattenflaskorna säger dom. Hmm, tror vi på det?
Så sätt igång och löpträna så du hänger med ordentligt i sommar.

Äntligen har vi fått lite vår i det här landet. Kvällarna är ljusa och det känns att solen börja värma ordentligt. Annat var det när Hasse var här. Riktigt gråväder. Man tycker att Sverige kunde visa upp sig från sin bästa sida när man har så långväga besök.
ha det bra allihop.
Kram Jane