onsdag 9 april 2008

Tisdagen den 8 april

Mamma och pappa är hemma igen , allt hade gått bra. De hade ingen nyckel när de kom hem så de fick vänta i farmor och farfars bil innan Maria dök upp. Det var tydligen väldigt kallt så det längtar tillbaka till värmen.
På förmiddagen var vi på lekgrupp och firade Harald som fyller 2 år idag.

Imorgon ska Swea ha en första hjälpen dag och jag ska vara med och hjälpa till. Vi hade ett möte idag om hur vi ska lägga upp det hela. Det blir ca 40 personer som kommer och vi har endast 2 dockor som man kan öva på. Vi får se hur vi får ihop det. Mycket att ordna, vi ska även bjuda på mat.Det ska bli kul iallafall.
De ringde från skolan idag och på lördag ska Amanda få komma på assessment på skolan. Vi fick en helt lunta med papper på mailen som vi ska fylla i. Vi ska tex svara på om hon kan knäppa knappar, hennes utveckling, språkvanor m.m. Det står att man ska vara beredd på att lämna barnen, och om de blir ledsna och inte vill vara med så har de en chans till på sig annars kanske barnet inte är moget att gå på skolan. Skillnad mot för Sverige eller hur?
Jag har hört mycket gott om skolan ändå så jag tror att bara hon kommer in där så blir det bra. Hon har större chans att träffa kompisar där än på discovery. Viktigt att hon får fler lekkamrater så att det inte bara blir Elsa, allt blir så sårbart då.
På eftermiddagen var vi hem till Anna och träffade en kille som syr upp skor. Man kan beställa i princip vilka skor man vill i skinn av honom. Många letar upp bilder på internet och tar med, sen mäter han foten och syr upp. Kostar ca 250 svenska kronor.

Inga kommentarer: