onsdag 16 april 2008

Tisdagen den 15 april

Idag hade jag samtal med fröken på dagis. Hon hade fyllt i ett papper där det stod hur Amanda var och hur hon hade utvecklats dessa månader. Man såg att de har full koll på barnen. Hon tyckte att det går bra för Amanda men var lite fundersam att hon var så tyst och blyg. Jag tycker inte det är så konstigt för hon kan ju inte språket. Till i höst, om hon går kvar där, ska de flytta henne till en annan grupp för hon tror att hon är lite understimulerad där hon är nu.
Vi fick också en lapp om aktiviteter efter dagis. Det var musik, art,teater, mandarin (språk) och dans. Amanda vill börja dansa men det är samma dag som hennes gympa så vi får vänta med det. Det är nog ganska bra för det är danspedagoger som kommer dit och har grupperna.

På kvällen gjorde vi äppelpaj med svensk vaniljsås. Mums!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Marie!
Här är det vår idag, även i Furuvik. I förrgår var det vår i Gävle men tjock dimma hela dagen i Furuvik. Närheten till havet är bra ibland... Du skriver att Amanda har problem med språket. Vad är det för språk som gäller på dagis. Bara engelska? Går det bra med språket för dej? Hälsnigar från Benita. Arbetskamraterna på barikaderna hälsar. I morgon blir det demonstration för lönerna och möte på torget. Mats tänker sjunga "internationalen" Det är den enda demonstrationssång han kan... Vi räknar med ditt stöd från Kuala Lumpur! Du följer väl händelserna på nätet? Ps Har du läst vår hälsning på födelsedagen?Ds