måndag 14 april 2008

Söndagen den 13 april




Idag var det fotbollsträning igen, den har ju också haft ett långt uppehåll. Grannkillen ville följa med och spela så hans mamma ringde till tränare och frågade. Nej se det gick inte, de var redan för många killar med tyckte han, och då är de 15 men alla är ju inte med varje gång. Jätte trist inställning!
På eftermiddagen hade Hampus hockey lag dragit ihop en landhockey träning. De har ju inte så mycket istid så det försöker göra lite andra saker nu inför HongKong turneringen. Naturligtvis så var den här träningen inte i närheten av Monk Kiara så jag var ju tvungen att ta bilen och skjutsa. Vi hade vägbeskrivning,karta och GPS. Jag har inte kört mitt inne i stan förr men nu var det dags för det. Faktiskt så kom vi fram och i tid också.

Träffade en argentinsk mamma där som var jättetrevlig att prata med, de blir lite annorlunda än när man pratar med svenska mammor.Men det man märker är att alla expats, som de kallar oss som bara bor här ett tag och sen flyttar igen, har samma fundringar och problem vilket land man än kommer ifrån. Hon hade bott i USA och Hong Kong också men tyckte att Malaysia var klart lättaste stället att bo på.

På kvällen pratade jag med Hasse per telefon och fick lite skvaller från Sverige.
Han hade varit på Knapern och träffat våra grannar, han hade också varit till Furuvik till mamma och pappa.Han hade också hunnit att titta på Hampus kompisars fotbollsträning.



Kvällsutsikt från vår balkong.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är bra du lär dig hitta med bilen tills vi kommer. Hasse åkte härifrån i morse alltså måndag morgon. Först till Syntronic o sen till Sthlm. Han var piggelin o tyckte det skulle bli kul att åka tillbaka igen.
Farfar