fredag 11 april 2008

Torsdagen den 10 april

Amanda och jag följde med Teresa och Elsa på en liten shoppingtur. Allt tar sån tid här bara man ska tex fixa en liten present till ett kalas. Det finns ju ingen affär i närheten så man måste åka bil eller taxi. Ta ut pengar måste man göra för det är inte säkert de tar kort där man ska handla. Inslagspapper måste man köpa separat och slå in själv. Överallt i de större varuhusen finns det olika lekgrejer och det är inte bara ett ställe man måste prova, så ni kan ju tänka er om man har tjejerna med sig.När man ska hem kan man hamna i köer med bilen, så det kan ta en halv dag för att fixa den lilla presenten.
Vi kom hem lagom till Hampus och Emma kom från skolan.
Hampus kom hem och var överlycklig för han hade fått ett A på sitt sångtest som han tränat på hela lovet. Vad ska det bli av den grabben???Eller vad säger du Jane?
Hampus och grabbarna for iväg på badmintonträning. Han har fått ett nytt racket så på kvällen så spelade han och Hasse en till match.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag sätter Danne i hårdträning direkt så har vi Sveriges nästa idolduo klar direkt! En sak är då klar. Jag har hittat min underhållning till sommarens kalas: Hampe på både blockflöjt och sång, oslagbart! Tar han lön i pastasallad måntro?
Stort grattis Hampus!!!

Danne är så nyfiken på att mäta sig när ni kommer hem, han har dragit iväg några centimeter och är helsäker på att han är längre än Hampus nu. Du kommer väl ihåg strecken på Dannes vägg Hampe?

Anonym sa...

Hampus - är du säker på att du ska bli hockeyproffs, dina musikaliska talanger verka också bli något stort, jag längtar jättemycket på att få höra när du kommer hem.