måndag 7 april 2008

Söndagen den 6 april



Sista dagen idag. Förmiddagen låg vi vid poolen, Hasse spelade badminton och jag var på gymmet. Vi åt en riktig lyxlunch med pommes och kött, det är vad pappa har velat ha när han får bestämma mat.Mamma och pappa packade ihop sina saker, det blir svårt att få igen resväskorna. De har pratat med farfar så han är så snäll och kommer och hämtar dem på Arlanda, nu slipper de åka tåg.
Mamma är nog lite orolig hur det ska gå med ryggen när hon ska sitta så länge för hon har haft rätt så ont de sista veckorna.
På eftermiddagen åkte vi in till Twin Towers, det var ett riktigt oväder men det klarnade upp senare. Vi åt på Chilis och fick se F1 samtidigt, vilken lycka!
Vi hade lite presentutdelning eftersom pappa fyller år på onsdag så fick han några presenter nu innan de åker. Mamma fick en liten avskedspresent hon med.
Mamma handlade det sista för att ta med sig hem.
Tidig kväller, taxin går kl 6 imorgon bitti.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Glasögon?? Det har du inte haft tidigare eller är det nåt jag missat?
Farfar

Anonym sa...

Usch så brunbrända och fräscha ni aer ut allihop!! Här envisas solen med att skina med sin frånvaro så ska man ha nån chans att komma ikapp er så är nog "fusksol" enda chansen.
Nu är det inte så länge kvar Hampestampe innan du tuggar pastasallad igen..
Kram Jane

Anonym sa...

Hämtning av mor o far funkade perfekt förutom att de ej kom in när vi kom hem.."Nyckel, nej det har vi ingen.." och "Ingen har lagt ut någon heller..." men allt ordnar sig till sist. Vi fick lite inside information på hemvägen o det va väldigt roligt att höra hur bra de haft det. Dom gick lite krokigt,kan det bero "IKEApinorna" sådana trodde jag bara att vi hade.