lördag 22 mars 2008

Fredagen den 21 mars



GLAD PÅSK alla där hemma.

Inte för att man känner av den här, Amanda kom hem med ett ritat påskkort från dagis men annars så firas det inget här.Hörde av grannnarna och av lilla syster att det var oväder hemma och att det kommit mycket snö. Mange hade fått ut och ploga, var det första gången i år tro??

Hampus och Emma hade skola idag. Amanda var ledig från dagis. Vi följde med Hasse in till tornen, han skulle träffa Micke från Syntronic som kom med flyg från Bangladesh.
Det var otroligt hett idag 34 grader på morgonen. Vi hade tänkt att gå runt och titta lite runt tornen, men det blev för varmt. Amanda lekte lite i en lekpark och badade sen i lekpoolen som finns mitt i parken.Jag tror jag nämnt detta tidigare men jag visar lite bilder ändå. Vi var där förr när vi bodde på hotellet.



Efter lunchen åkte vi hem. Det blev en em vid poolen.
Emma stannade kvar efter skolan för att plugga lite extra matte. När hon kom hem så hade hon sina delterminsbetyg med sig. Verkligen jättefina betyg!!!De sätter bokstäver som förr i världen hemma och sen skriver lärarna även en bedömning.
Mormor lagade middag och efter den så spelade vi lite badminton. Det blev ett rejält oväder på kvällssidan så det var skönast att vara inne.
Våra grannar hade ordnat en liten påskmiddag vid poolen tillsammans med deras gäster från Sverige, det såg väldigt mysigt ut.

Inga kommentarer: