söndag 2 mars 2008

Lördagen den 1 mars



Idag var det uppstigning halv sju pga fotbollsturnering vid en skola på andra sidan staden. Vi skulle åka allihop men det var ösregn även idag så mormor och tjejerna stannade hemma.
Bussen från skolan gick kl 7.45. Vi hängde efter i vår bil. Förresten så har vi en ny bil nu eftersom den andra inte var riktigt hundra. En vit!! toyota, okej, den var skön att åka i och mycket lättare att köra än den förra.
I alla fall så hängde vi efter bussen till Alice Smith skolan. Busschauffören kunde inte prata engelska så de hamnade vid fel skola men tillslut så blev det rätt.
Regnet forsatte hela dagen men det var varmt. Grabbarna hade två lag från Mont Kiara, de kämpade hårt på de vattenfyllda planerna, bollen stannade där den landade, ingen rull alls. De såg ut som lergubbar allihop. Hampus lag kom till final efter 8 spelade matcher, de förlorade med ett självmål. Lite synd. Medalj blev det iallafall.
På kvällen åt vi på Souled Out med Teresa och hennes familj. De har varit sjuka nu i en vecka så det var skönt för dom att vara igång igen.

Inga kommentarer: