tisdag 4 mars 2008

Tisdagen 4 mars

GRATTIS Mia på 40 års dagen. Hoppas du får en bra dag. Det är nu livet börjar säger alla som vet.

Idag börjar world math day , det är någonting som pågår över hela världen. De ska försöka få så många som möjligt att vara inne på en hemsida och lösa mattetal så nu sitter Hampus och Emma inne på varsin dator och spelar mot elever över hela vägen. Detta ska förhoppningsvis mynna ut i ett världsrekord.
Mormor är lite frustrerad över att det regnat varje dag sen hon kom. Idag gick hon iväg och lyxade till med lite fotvård och manikyr. När hon skulle gå hem så verkligen spöregnade det, sä hon fick sätta sig och ta en kaffe innan hon kunmde gå hem.

Jag var på ett möte på förmiddagen om något som heter Mari Mak. Det är en tillställning som blir nu i april. Det är för föräldrar till barn på skolan, alla nationaliteter har ett eget bord med inhemsk mat. Alla får sen gå runt och äta från alla bord. Vi ska ha midsommar tema på vårt bord. Sill och nubbe, sen ska vi sjunga snapsvisor.

På kvällen var vi tillbaka till kliniken och träffade örondoktorn. Han kallade det för swimming ear, och tog bort proppen.Ingen simning på en vecka tyckte han, men Emma åker till Jakarta på torsdag så vi kör med örondroppar och hoppas på det bästa. Vi skulle komma tillbaka på tisdag nästa vecka för att kolla efter helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ger du järnet Emma i jakarta.
Salsa håller tassarna och vi tummarna. Din öronpropp lånar jag när vi åker och ser F1.

Anonym sa...

Hej svejs!
Tack för Grattishälsningen! Ja, nu är man 40..inte så farligt som alla säger, det märker du snart Marie!
Hade en fin dag och hoppas du får det med Marie, helt annorlunda kan jag tänka mig...
Må så gott allihop, kramar Mia