fredag 7 mars 2008

Fredagen den 7 mars

Idag har jag haft en riktig lyxhustru dag. Först åt vi lunch på en restaurang i Bangsar sen var vi på fotreflexologi?. Det var som zonterapi tror jag.Vi fick först sitta i fotbad med fotsalt som satte fart på cirkulationen, det gjorde den verkligen , det riktigt kröp i föttterna. Man fick sen ligga på en säng och de masserade fötterna i 1 timme, ibland gjorde det riktigt ont när de tryckte på vissa punkter. Efteråt fick vi te och äpple.
Mamma och Amanda var hemma och bakade sockerkaka så när jag kom hem så var det fika på balkongen. Det kom ett riktigt oväder under em och blixten slog ner i garaget intill huset.
Har inte hört något från Emma , men hoppas att allt är bra.
Hampus och Hasse åkte iväg till hockeyn, Hasse hann bara innan för dörren så var Hampus på honom att han skulle skynda sig. Hasse hade suttit 1 1/2 timmar i bilkö hem och var därför rätt så sen.
Hampus körde först träning med sitt lag och match på det sen frågade de äldre killarna om han ville var med och spela med dem för de var lite kort om folk. Hampus var helt slut men kunde inte säga nej såklart så de var inte hemma förrän vid halv 2 på natten.

Inga kommentarer: