måndag 3 mars 2008

Mandagen den 3 mars

Måndag igen, dagis och skola som vanligt. Lite kyligare i luften idag kanske bara 25 grader ute för det har regnat hela natten.

Mormor fick gå till gymmet idag också, sen vilade vi vid poolen med en god bok. Emma har haft ont i örat ett tag sa vi var ner till global doctors, en klinik som fungerar som en vårdcentral men som även har ambulansverksamhet och specialister.Den ligger bara mitt över vägen.

Det var bara och anmäla sig vid disken och tala om vad man hade för besvär. Alla i hela väntrummet fick reda på vad man sökte för.Det var tur att man bara hade ont i örat.

Man fyllde i ett formulär och sen fick man sätta sig och vänta.

Sjuksköterskorna hade små vita mössor på huvudet, det vore nog någonting för oss på akuten framförallt för Christer och grabbarna.

Läkaren undersökte örat med ett ortoskop som var kopplat till en monitor så vi fick se allt hon såg. Hon hade en rejäl propp i höger örat, det gick inte att se någonting. Vi ska tillbaka imorgon för att träffa en specialist och ta bort den. Det kostade 50 kr att besöka doktorn, medicinerna fick vi direkt över disk innan vi gick hem. Inget apotek här inte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har vi inte talat om att vi har fått nya kläder redan på akuten?
Systrarna har kortkortkjol och en hätta på huvudet. Christer och grabbarna har slängkappa och slips...Sprid det inte till alla bara, det kan bli anstormning av simulanter i kassan. (Det är väl ingen som läser det här va?)