onsdag 5 mars 2008

Onsdagen den 5 mars


Idag hade vi bilen hemma, Hasse fick skjuts av en arbetskompis. Vi tog en tur till ett shoppingcenter. Vi vill hinna med så många som möjligt innan morfar kommer och tar hand om ekonomin. Mamma köpte riktiga träningsskor, så nu blir det fart på löpbandet.

Emma hade peprally på skolan. Alla elever på highschool fick sluta lite tidigare för att gå till simbassängen för att peppa laget som ska åka till Jakarta. Simmarna körde lagkapp mot lärarna. Gissa vem som vann? Laget fick svarta t-shirts med namnen på ryggen.
Vi har växlat pengar idag till indonesiska ruphier, hon ska ha 1000000 med sig.
Nu håller hon på att packa förfullt.Hon åker imorgon vid lunch.
Samtidigt håller vi på och skaffar information till henne om IB programmet för valen ska göras nästa vecka.

2 kommentarer:

höjden sa...

Heja Emma & Hampus med era sporter vi håller tummarna.Å Emma simma lungt (inte)

Anonym sa...

Låter som om mormor har kommit till "bootcamp". Vete sjutton om jag kommer och hälsar på, jag hade nog mer tänkt "en god bok vid poolen" varje dag....
Det är nog bäst om morfar får lite ont i ett knä eller nåt innan han åker, annars får han nog ge sig ut och köpa nya skor han oxå.
Lycka till Emma i Jakarta, och hejja Hampe, visa att du spelat med ÅFK. (Danne blev ruggit avis på skorna). Själv har grabbarna i Håik tagit sig vidare till semifinal nu på lördag mot strömsbro. Det blir derby med andra ord.
Ha det så jättebra allihop.
Kram fam Larsson