söndag 9 mars 2008

Lördagen den 8 mars




Hampus sov länge, inte så konstigt om man tänker på nattens bravader. När han vaknade så for vi iväg till en fågelpark. Världens största faktiskt.Hampus tyckte det var en riktig höjdare att spana på fåglar.
Det fanns alla möjliga fåglar från hela världen. Det var väldigt varmt och svettigt, men vi tog oss igenom parken. Lunch åt vi mitt bland alla fåglar.Hampus hade en egen fågel som hade siktat in sig på hans mat. Till barnens stora glädje så fortsatte vi till en orkidepark.



Otroliga blommor som växte i mängder. Apor fanns det också där som härjade bland palmerna.
Man kunde även köpa orkideer, jämfört med hemma så skänkte de bort dem. Du kunde få en jättefin orkide för 6 kr. Det blev för varmt att gå där någon längre stund så vi fick vända hemåt.
Vi beställde homedelivery från Mac Donalds och åt vid poolen och barnen badade sen en stund tills det började att hällregna.





På kvällen var Hasse och jag bjudna på en fest hos ett svenskt par som bor några våningar upp. Mormor hjälpte till och var barnvakt så Teresas och Lalles barn var också hos oss. Hampus och en kompis Erik sprang upp och ner mellan lägenheterna och rapporterade om hockeymatcher som pågick i Sverige. Hampus pratade med Danne på msm och han berättade att HÅIK hade förlorat sin match och är nu ute ur slutspelet. JÄTTE- tråkigt grabbar, men det är bara att ta nya tag till nästa säsong. Ni är klart bättre än Brynäs iallafall.
Det var mycket folk på festen, de flesta av dem jobbar på Ericsson. Det var lite blandade nationaliteter. Jättetrevligt, det blev tom dans till 80-tals musik lite senare på kvällen. När vi kom hem så sov alla barn på soffan , mormor var nog ganska trött men hon var vaken.

Inga kommentarer: