lördag 22 mars 2008

Torsdagen den 20 mars

Idag fyller profeten Mohammed år så alla är lediga.
Vi tog en tur till IKEA, igen. Kaviaren är slut, och då är det kris.( Stora världsliga problem)
Mormor hade ju med sig 5 burkar leverpastej när hon kom för 4 veckor sedan, de är också slut. Det är svårt att hitta något annat att ha på mackorna som barnen tycker om. Ost finns det men den är svindyr.
I svenskshoppen hade de provsmakning på hårdbröd, singoallakex dillkex m.m. Gissa var mina barn höll till?? Vi köpte lite sill och ansjovis, vi ska försöka få ihop en påskmiddag under helgen. Nu är det ju F1 så vi får se när vi hinner detta.
Vi lämnade in Emmas mobil på en affär där de kan låsa upp operatörslåsta mobiler, vi får se om det fungerar, det gick ju bra med Hampus. Han använder sin nu med ett malaysiskt kort i.
På em skulle vi åka på lite sightseeing men det röstades ner, vi åkte hem istället.

Här sitter vi allihop och väntar på Hasse som är och hämtar bilen.

Emma var på bio med några tjejer från skolan istället för att var med oss.

Hörde av Hampus att Danne skadat handen, jättetråkigt. Hoppas det inte blir för långdraget. Det var ju någon cup nu i slutet av säsongen.
Hampus har räknat ut att om 65 dagar så är vi hemma i Sverige igen för ett välbehövligt sommarlov. Han längtar hem till fam Larsson och till Janes pastasallad.

En lite historia som jag fick häromdagen på min mail, jag hoppas jag inte blir hängd för denna:

Lilla Lasse gick i småskolan och en dag frågade fröken vad deras pappor jobbade med.De vanliga svaren dök upp: polis, advokat, brandman, revisor, läkare osv. Men Lasse som vanligtvis var den mest aktive och brukade hålla låda jämt, satt tyst. Detta tyckte fröken var konstigt och frågade därför Lasse om inte han också skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbar med.- Min farsa är erotisk dansare på en bögbar. Där tar han av sig alla kläderna, och dansar näck framför en massa män som betalar honom för det.

Fröken blev mycket förskräckt över detta och tog med Lasse ut i korridoren medan de andra barnen fick sitta för sig själva och rita.

- Är detta verkligen sanning, Lasse?
- Näee, svarade Lasse skamset, men farsan spelar hockey i Brynäs å det e så jävla pinsamt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och vi längtar efter Hampus (och er) och hans aptit. Enligt Danne så kommer ni inte få se eran son många timmar i sommar.
Det var nog det bästa historia jag hört på länge!!! Även om det just nu går skapligt för Brynäs i kvalserien.

Laila sa...

Hej Marie och hela familjen!Nu har jag läst ikapp på bloggen.Du skriver verkligen bra,Marie!Det är roligt att läsa!Det måste vara roligt med alla dessa möten med nya människor!Och spännande med p-bot...Trevligt att mormor och morfar kommit,kan jag tänka!Hälsa!Vill önska en glad påskhelg!Här är det bra.Vi har ju fått snö nu oxå...Må gott och sköt om er!Varma kramar från oss!/Laila.

Anonym sa...

Var pa IKEA harnere harom veckan och dom hade ocksa slut pa Kalles, kris harnere ocksa. Som tur var sa har vi andra leverantorer av andra sorter av svensk kaviar, som leverar till delikatesserna. Om ni letar lite sa kanske ni han hitta kaviar i andra butiker. Horde att Webber brande upp motorn daruppe nar han tranade. Hoppas han har lite mer tur i racet an hernere i forra helgen da han brot och inte slutate racet.

Glad Pask from Down Under.