söndag 16 mars 2008

Torsdagen den 13 mars

Idag drog vi med morfar till gymmet efter att jag lämnat Amanda på dagis. Tog sen en promenad till ett cafe halvvägs till dagis där vi träffade Teresa och småtjejerna. Tjejerna drack milkshake medan vi åt lite lunch. Mormor och morfar gick sen ner till torget där det var marknad i dag. Amanda och jag gick hem och stekte pannkakor.När mormor och morfar kom hem så tog jag en taxi in till KL ocj träffade Hasse för en kväll ENSAMMA på stan. Jättemysigt att få rå om varann ett tag. Vi gick på en mexikansk restaurang.
Vi var och tittade i ett jätte exklusivt köpcentrum där det låg fina restauranger, men där kan man nog äta om man har gäster eller har något speciellt att fira, gissar att det är väldigt dyrt där. Det var roligt att se iallafall.
Det var välbehövligt att få sitta en stund och prata utan att bli avbruten av något annat. Vi gick en promenad inne i stan och tittade bla in på ett stort datavaruhus. Det var otroligt mycket folk och fart. Kvällarna är härliga här, man behöver aldrig ha en tröja med sig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kvällarna är härliga här oxå!
Om en månad kan vi nog sluta med gummistövlar. Och ibland (ungefär 1 gång i veckan) ser vi solen. De ni!