söndag 2 mars 2008

Söndagen den 2 mars

Idag tog vi lite sovmorgon. Hampus hade träning vid 10 så då var det full fart igen. Han var ganska mör i kroppen sen igår.
Mormor och jag var till gymmet när Emma vaknade, sen åt vi lunch vid poolen . Det var varmt och skönt idag så vi solade och badade hela em.
Hampus och Hasse var iväg och letade efter en golfbana. De hittade en inte alls långt från oss. De stod och slog på ranchen. Den var tre våningar hög. Man köpte ett kort som man laddade med 35 RM för 250 bollar. På varje plats fanns det en skärm som visade hur många bollar man hade kvar. Ur marken kom peegen upp med bollen på, sen kunde man höja och sänka peegen om man ville. Peegen åkte sen ner under marken igen och kom upp med en ny boll.
När de sen kom hem så bröt ett rejält oväder ut, blixtar åska och regn. Det blev ett fint skådespel från balkongen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Marie nu kryper det snart över 1000 träffar. Tydligen många som läser men få kommentarer. Thats life. Nu är det dags för räkningar så håll i mormors plånbok. Jag har börjat med en lista för att packa men min väska blir halv av allt som mommo inte fick med sig + att jag har skickat ett paket å 500 kr med torrvaror.
Kan man gå i kalsonger till poolen.

Sara B sa...

Hej allihopa!
Angående bilderna från fotbollsturneringen: Har Hampe vuxit eller är dom andra kortväxta? I så fall kanske Zebbe också kan få komma o känna sig lite lång eller i alla fall inte 3dm kortare än alla. Grattis till silvermedaljen, bra att du visar att riktiga fotbollspelare kommer från Åbyggeby. Ha det!
Sara.

Anonym sa...

Hej alla!
Hoppas ni har det bra med mormor på besök. Kul att ni kunnat sola och bada också, så att det inte bara är regn när Kerstin hälsar på.
Tack så jättemycket för ett otroligt fint grattiskort Marie, det värmde verkligen hjärtat!
Ja, nu är det sista gången man skriver som 39-åring...snart är vi i samma klubb Marie! :-)
Må så gott och massor med kramar till er alla!
Mia med familj