lördag 19 januari 2008

Fredagen den 19 januari





Jättekul att få kommentarer från alla därhemma. Annika, vi vill att vägen är kvar när vi kommer hem, sa nöt ej for mycket.


Idag började Hampus i skolan, han blev presenterad för hela klassen och det går två svenskar i hans klass. Ni ser skoluniformerna på bilden.( den kom lite snett).De håller på med kroppen och lite andra saker som han redan känner igen. Matten är lite svårare än hemma och han får inte använda lika uppställingar som hemma.De ligger lite före här. Han kommer att få gå extra lektioner i engelska flera ggr i veckan sa att han får hjälp med den. Alla verkar trevliga och de har tagit hand om honom ordentligt. Mycket papper att läsa igenom for oss vuxna och många val att göra. Nu startar det friidrott nästa vecka som Hampus troligen ska vara med på.
På kvällen kom Hasse hem med bilen som vi ska hyra, en stor bussliknande sak, vet ej vad det är för märke, jag måste ta reda på det.

Dagens höjdpunkt var att hockeyn som började pa kvällen. 21,30 och det var en bit att åka. Hampus och Hasse fick plocka ihop grejer för att få ihop en hel utrustning. Hans grejer har inte kommit än. Han var ändå proffs trots dåliga grejer och dålig is. Han tyckte att de andra sög. Han ska spela match nästa vecka, få se hur det går. Få se vilken division han ska spela i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart är han proffs! Han har ju spelat i Håik. Danne har det lite tufft just nu. Det har blivit påtagligt att Hampe är så långt borta. Helgerna är värst. Vi peppar och och försöker att tänka på att det inte är så långt till sommarn. Kämpa på alla! /fam Larsson

Anonym sa...

Hampus! Härligt att höra att du kommit igång med hockeyn, se bra ut. Försökt nå dig på "skipen" ett par dar. Kramar farmor.