torsdag 17 januari 2008

Onsdagen den 16 januari


Amanda fyller 4 år. Spännande. Vi sjöng på morgonen och hon fick massor av paket. Hon fick bla en egen liten låtsas dator, hur nöjd som helst. Hon fick också en liten handfläkt som hon direkt körde upp i håret, ni kan ju tänka er innan vi trasslade ur den.


Emma vägrade gå till skolan men fick gå ner och prata med någon på expeditionen. Hon hade verkligen fått en tuff start. Ingen som visade runt, ingen som presenterade henne för lärarna utan det fick den svenska tjejen göra. Imorgon ska hon få gå med Linnea hela dagen. Vi får se hur det går. Hon är verkligen jätte ledsen. Jag tycker så synd om henne. Vi gråter båda två. Man vill ju göra allt för att hon ska må bra men just nu vill hon bara åka hem.
Hampus fick träffa en ny conseler som frågade ut honom och mig och spelade ett spel med honom för att se hur mycket han förstår. Det gick bra tror jag. Han får börja på fredag morgon, han ser fram mot det.
Idag år vi lunch på Mac donalds det är hur billigt som helst, ett bigmac mål kostar 18 svenska kronor. Vi tog sen en taxi för att handla mat barnen och jag. Vi träffade en trevlig taxi förare som vi lärde lite svenska, och han frågade Hampus om han visste vem Slatan var.


På kvällen så åt vi tårta och Amanda fick lite paket från alla därhemma. Bla lite playdo och ett litet piano.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att kunna läsa om hur ni har det där borta. Brukar tänka på er när jag och Sara nöter på eran väg. Johan hälsar så mycket till Hampus.
Annica

Anonym sa...

Mycket trevligt med bilderna i bloggen. Hälsa Emma o försök fortsätta att se möjligheterna. Allt är inte svart eller vitt. Ta en dag i taget. Myrsteg kallade Hasse det tidigare.