torsdag 31 januari 2008

Onsdag den 30 januari



Onsdagar har Hampus svensk undervisning efter vanliga skolan, det är ambitiösa mammor från Sverige som håller i det. De flesta är lärare hemma. Först fikar de i matsalen och sen har de undervisning i ett klassrum. Vi följde med Hampus dit. Han går i en grupp där de är 5-6 or. Det går flera grabbar där som är lika gamla som honom. När han var installerad där så gick vi och tittade på Emmas simträning.
Idag har vi köpt en kinesisk klänning till Amanda. Se på bilden hur fin hon blev. Hasse fick rycka ut igen direkt efter jobbet. Vi åkte en tur och handlade mat och sen var vi till Ikea återigen för att köpa tunnbröd, lingonsylt och kaviar och inte att förglömma singoalla kex.
När vi åker till ikea måste vi åka genom vägtullar, de kostar lite olika men 1-2 ringit alltså 2-4 kr. Igår så satt jag och tänkte men ska vi betala 2 ringit idag, va dyrt. Man vänjer sig snabbt vid att det mesta är billigt. När vi kommer till Sverige kommer allt att var jättedyrt.
Hasse packade inför resan till Sverige, han hade inte stor lust att åka tror jag. Han skulle nog helst av allt vilja följa med oss. En lång resa för bara några dagar, och det är jobbigt med tidsomställningen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man undrar vad ni äter till all lingonsylt som ni förbrukar.

Anonym sa...

Härliga bilder på Amanda. Själva tycker vi det ska bli kul o träffa Hasse o få honom att berätta mera
om tiden i Malaysia. Sen skickar vi
tillbaks honom igen.

Anonym sa...

Amanda, en jattefin klanning. Emma, jattekul att hora att det gar bra pa simmningen. Hampus, hur kanns det att ga fran varmen in pa isen? Ni har bara 7 timmars flygtid ner till oss, vi kanske ser er har fore innan ni aker norrut igen. Alla halsar fran Down Under