onsdag 16 januari 2008

Tisdag den 15 januari


Idag var vi på dagis igen. Amande tränade på att få be att gå på toaletten, toilet please, teacher. Tillslut så sa hon , mamma, hur säger jag om det är slut på papper.Ja, vad säger man.Väldigt formelt är det, fröken heter Miss Hannie.
Emma gick efter många om och men till skolan. Ringde efter 2 timmar och då hade hon gått hem. Gråtandes. Det gör så ont i mammas hjärta. Fast man fick höra av lilla syster att "mamma , emma hatar dig". Emma tycker verkligen att vi är hemska som har tvingat henne till det här.Hon tänker inte gå dit imorgon, hon vägrar.
Idag fick vi internet installerat, äntligen, men det går inte fort.
Imorgon har vi födelsedag så vi har faktiskt lyckats baka en chokladkaka.
Eftermiddagen var vi vid poolen och lite senare kom våra riktiga möbler, så de fick byta ut lånemöblerna.
Vi har en tung kväll framför oss med Emma,man får ont i magen bara man tänker på det. Vad har vi gjort?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi håller tummarna för emma.
Grattis Amanda på födelsedagen.
Visst var det idag?
Nu vill vi se en bild från lägenheten. Beskriv också med lite ord. Ute är det 5 grader varmt.
Ni har väl trettio, eller?

Anonym sa...

Tänker på er massor.Kul att prata mer er i morse Jag förstår att ni har det jobbigt såhär i början och ni är långt hemifrån. Emma du är så duktig, positiv och stark det kommer att bli bra men annorlunda. Jag förstår att ni snabbt får vänner som bryr sig. Ni är alla så goa och lätta att tycka om. Det känns ju lättare om man hittar någon att ty sig till som kan visa en lite och så. Vi hoppas nu att er vardag snart kommer att falla på plats och er tillvaro blir bättre. Massor av stora kramar Linda och Maria

Anonym sa...

En tung kväll blev så överskuggande allt annat du skrev. Tillsammans - alla - får ni prata er fram till kortsiktiga lösningar. Kanske göra jämförelser med hennes simning. Början, träning, resultat.Teamkänsla. Inkl.vi här hemma.Vi är en del av er.O du Emma kom igen nu. Kan jag klara en förlust så måste du se möjligheten. And so it is.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.