torsdag 10 januari 2008

Torsdag den 10 januari

Sovmorgon, igen. Alla dagar har i och för sig varit sovmorgon för alla utom Hasse, jobbigt.
Amanda är räddad, granntjejen från Sverige kom med 2 paket välling, det kommer att räcka ett tag. Man riktigt hörde hur hon njöt när hon drack den.
Idag for vi ut till ett stort köpcentrum som bla innehöll en tema park med bla ett mega stort badlandskap. Det fanns stora vattenrutschbanor och tom en stor sandstrand med vågor som de surfade på. Hampus lurade ner mej för en stor rutschbana men bara en gång.
Amanda stormtrivdes, hon är helt galen och inte rädd för någonting. Tur att hon har sina armringar på sig.
Vi hann inte med mer än vattenlandet, det andra får vi ta någon annan dag.
Inne i köpcentrat fanns det en ishockeyrink, vi får se om det blir någon träning där för Hampus.

Pizza till lunch, igen. Har inte kommit in i några vettiga matvanor än. Vi handlade lite innan vi for hem, lika frusterade varje gång, vad ska vi äta? Det är tur att det är ganska billigt att handla för vi köper och provar många saker som vi sen inte vill ha.Vi får nog åka ut till IKEA någon dag igen och handla på oss lite OLW chips, lingonsylt, hårt bröd ( som man inte hittar annars), fryst blåbärspaj och kaviar m.m. Det låter väl som bra och nyttig lunch, eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som en spännande tillvaro, något nytt varje dag. Tänk att välling kan vara såååååååååå gott.
Lite avundsjuk på er, men vi kommer /Farmor o Farfar

Anonym sa...

Betr. matfrågan använd google och sök på indonesisk mat eller malasya food det blir mycket kyckling på längden och tvären.
god måltid

Anonym sa...

Hej svejs. Va kul att läsa :)
Saknar er massor och blir glad att höra att ni har det bra. har nu jobbat en vecka och det känns superbra och roligt. Alla är så himla trevliga. Vi semesterplanerar på jobbet och idag pratade vi om när vi skall åka till er. Går allt som det skall funderar vi på november om det passar er. Må så gott. Massor av stora kramar Linda och Maria