torsdag 17 januari 2008

Torsdagen den 17 januari



Emma gick till skolan med gråten i halsen. Hampus fick lite sovmorgon, sista lediga dagen.
Amanda och jag gick till dagis, men både jag och Amanda kände nog att vi inte var på humor så vi gick hem. Först gick vi till posten och skickade ett brev till Sverige, det kostade 2 ringit alltså 4 kr. Helt otroligt billigt.
På eftermiddagen hade vi kalas, det kom 8 barn fran huset. Det var jätteskoj for Amanda. Efter tre kom Emma hem och det hade gatt ganska bra i skolan, hon var pa mycket bättre humör. Det hade även kommit en Grekisk kille som gick första dagen. Lärarna tog hand om henne på ett helt annat sätt. Hon hade bla naturvetenskap som hon redan läst i Sverige, hon måste bara lära sig orden på engelska.
Det var så skönt att se henne skratta igen.
Hampus är nu jättenervös infor morgondagen, hoppas det går bra. Vi tog ett joggingpass för att skak av den värsta nervositeten. Men vi saknade Abyggebyskogarna när vi joggade pa gatorna här.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hej på er! Jättekul att läsa om hur ni har det.Jag är såå avundsjuk.Själv ska jag snart åka och träna med 95orna i regnet,istället för att ligga i poolen och mysa(: Pappa & mamma hälsar & Vera hälsar till Amanda.
//hälsn. Rasken

Anonym sa...

Kul att det går bättre. Heja Emma!
Lycka till för Hampus. Söta lilla Amanda får träffa kompisar. Må gott allihopa, hej svejs från hårt arbetande

Anonym sa...

Här hemma väntar vi på en storm. Hmmmm, vill oxå ligga vid en pool. Saknar Hampe och hans aptit på min mat.

Anonym sa...

Hej på er,vad kul att följa er på er resa.Vi längtar mycket naturligtvis,menvi ses ju snart. Glad för Emmas skull,nu väntar vi med spänning på hur allt gått för Hampus,både med skola och hockey...Ni finns i mitt hjärta hela tiden.Vi hörs.puss och kram Mormor.

Anonym sa...

Hej på er hela familjen Molin!
Jättekul att få läsa om ert äventyr i Malaysia.Vi pratade om er idag på matchen(det gör vi oftast varje match/träning)Här är det +5 och regn.Isen i Åbyggeby som "gubbarna"kämpade med före jul finns inte mkt kvar av,men men det blir kanske vinter igen.När vi tänker på er blir man lite avundsjuk att inte varje dag är den andra lik,även om ni vad vi förstått fick en jobbig start med Emmas skola hoppas det löser sig på bästa sätt.Många kramar från fam Carlsson i Stigslund