lördag 26 januari 2008

Lordag den 26 januari






Idag tog vi fram kartorna igen och gav oss iväg med bilen. Vi åkte till Genting Highlands som ligger ca 5 mil från KL. Det är ett nöjesfält som ligger högt upp i bergen. Rejält högt upp, man är uppe bland molnen faktiskt. Helt otroligt. Det är både badland, nöjespark och shoppingcenter, och det ligger jättestora hotelkomplex där uppe. Vägen dit upp var rejalt brant och krokig i några mil. Hasse saknade nog sin BMW för han tyckte inte att det hände någonting när han gasade med den här bilen.
Nu tyckte ju han att det var sa tråkigt på min blogg så han måste hitta på något, så mitt i en brant backe så stannar bilen och börjar rulla bakåt. Bilen svarade inte på gasen. Vi rullade tillbaka till en kurva där det fanns en liten infart där vi kunde stanna. Vägen var enkelriktad sa vi kunde inte vända.
Hasse förskte få tag på han som hyrt ut bilen åt oss, och lyckades efter ett bra tag och de skulle skicka någon att hjälpa oss. Tillslut så stannade en annan bil med några killar som frågade vad det var för fel. Ena killen hade en walkie talkie som han ropade på polis i. Polisen kom och det slutade med att de fick i gång bilen och så den ena polisen körde bilen åt oss och den andra följde efter med polisbil. Riktig poliseskort alltså.
Nöjesfältet var hur stort som helst och det fanns saker att göra både utomhus och inomhus. Det var kallt och blåste däruppe och det kändes precis som en svensk sommar dag, då man bara går och väntar på att solen ska komma fram ur molnen.
la dagen.
På kvällen åt vi på en restaurang som barnen gillar som inte ligger allt för långt från där vi bor.
Emma blev trakasserad hela tiden av servitörerna som tyckte att hon skulle gå på ett teenparty nästa helg där på resturangen. Precis vad hon vill göra.

4 kommentarer:

Jane sa...

Hela familjen Larsson tycker att du ska köpa en Peugot Hasse.

Anonym sa...

Här är det blåsigt och kallt men solsken.Vintern och snön lyser med sin frånvaro.Snart är det för sent för nå´n snö.
Här är det hundliv,nån frågade häromdagen om det var hunddagis som var ute på promenad,och det kan man väl kalla det.Dom är helt underbara alla tre,jag trivs med det här.

Anonym sa...

Våran honda har fyrhjulsdrift. Bra när det är "snö" och branta backar.

Anonym sa...

KIA. Är det en förkortning av "Kan inte allt". F.ö, verkar ni haft det trevligt. Bra bilder Marie.