söndag 20 januari 2008

Lördagen den 20 januari

Det är tufft nu, mycket hemlängtan. Så länge vi gör saker går det bra men när vi är hemma så saknar man allting hemma enormt! Det är skönt att det är lördag och Hasse är hemma.
Vi provkörde bilen och hasse skötte sig riktigt bra. Trots att vi körde fel några gånger. Det är svårt med vänstertrafik, svårt att veta var man har bilen, jag ska nog vänta ett tag med att köra. Vi var en sväng till IKEA, dit är ganska lätt att åka. Vi ska väl göra mer sightseeing sen.
Hasse hjälper Emma lite med matten så hon kommer ikapp, hon har lite att ta igen, men han är duktig på det så det går ganska bra.
Amanda fick post från Anna idag, ett födelsedagskort,hon blev jätte glad. Anna hade ritat och skrivit själv.Mmormor har också skickat men det har inte kommit än.
Kul att höra från hockeyn hemma, hoppas ni sköter er i HÅIK, vi håller koll.
Hörde också att mamma var sjuk, måste ringa och höra hur hon mår. Man måste bara komma ihåg tidskillnaden, ni ligger 7 timmar efter. Vi ska inte göra som farmor som ringde kl 4 på morgonen.
Det blev ingen grillkväll som var planerad, vi blev hembjudna till en familj på mexikansk afton istället. Trevligt. Men vi saknar våra vänner hemma.Det äri alla fall skönt att komma hem till någon annan som har lite ombonat, vår lägenhet är fortfarande så tom och opersonlig.
Vi kom hem halv 1 och då fick Amanda utbtorr för att hon inte fått äta sitt lördagsgodis som vi lovat. Hon somnade på köksgolvet, helt utslagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej hampus !! jag hoppas du har det bra jag saknar dig johan =)

Anonym sa...

Hej Marie!
Sitter i kassan idag och det är lungt så jag har hunnit läsa bloggen. Kanske har det stått nån patient här utanför som har gett upp när de inte fått nån' kontakt med mej. Det är så spännande att få en beskrivning av er vardag. Jag har varit helt uppslukad. Allt är som vanligt på jobbet Marie, det är inget att längta efter... Jo den orangea kir. korridoren håller på att bli vit! sista dag för diffning idag...Vår vardagslunk. Hoppas att ni alla ska finna er till rätta/Benita

Anonym sa...

Bada kl 2200, jag trodde ni hade badkar, i våran pool är det vid finngrundet idag 1500 +2,85 grader.
Känns skönt att ni kämpar med att komma i kapp med skolan. Måste vara svårt med alla fackuttryck. Salsa och putte sov tillsammans på nytvättad dyna idag. Salsa tar allt med ro. Nu hoppas vi på hundvakt när vi skall åka och rå om er.