onsdag 9 januari 2008

Tisdag den 8 januari

Idag gick vi till Mont Kiara International School för att göra testerna.

Vi fick vänta en bra stund innan de kom och hämtade först Emma sen Hampus. Emmas fröken var en riktig engelsk dam som kallade Emma för Emma darling. Båda fick göra muntliga och skrifliga tester. Hampus tyckte att det var lätt och han förstod allt de sa. Emma tyckte att det var svårt. Lärarna var imponerade över hennes betyg.

Ingen sa något till oss föräldrar utan de meddelade med Emma att de skulle kontakta oss imorgon. Hasse åkte inte till jobbet så vi gick och åt lunch tillsammans.

Emma kom på att hon skulle klippa håret, sagt och gjort, sen var den eftermiddagen förstörd. De älskade hennes ljusa lockar och gjorde allt för att få fram dem och det vill ju inte Emma. Tillslut tror jag att hon blev nöjd iallafall när hon fick greja till det själv. Dopp i poolen på eftermiddagen och då fick vi sällskap av en apa.

Hampus och Hasse spelade badminton på kvällen, Emma och jag tittade på film. Vi har köpt en hel hög med filmer, fast det är förstås med engelsk text. Filmerna är väldigt billiga här kostar bara 20 kr, och de har de senaste som inte kommit ut hemma ens.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En apa! Var kom den ifrån? Gunnar o Monica o pappa Uffe har också fått din bloggadress. Så vi blir fler o fler som följer vad du skriver./Anders

Anonym sa...

Hej på er, vi sitter hos Mariette och Anders och dricker upp deras vin. vad roligt att ni börjar hitta till köpcentra mm. så att ni har något att göra, lyxhustruns roll. Hälsa alla och ha det bra.
Monica o Gunnar

Anonym sa...

Du glömde berätta för mamma att du startat bloggen. Kul. Posten kommer mycket riktigt till oss, så även räkningarna, smart upplägg tyckte Anders han har inte heller fått några pengar.
Putte