tisdag 15 januari 2008

Söndagen den 13 januari

Idag har vi varit på en riktig tillställning på Ritz mitt i KL. Det var folk från Ericson som bjudit med oss, vi var kanske 20 st. Champagne frukost kallades det men de var mer frukost , lunch och middag i ett. Vi sköljde ner allt med champagne. Man fick passa sig för glasen var alltid fulla, man hade ingen koll på hur mycket man hade druckit. Det är tur att man är så ordentlig av sig, annat är det med min man. Nej då, han skötte sig exemplariskt.
Vi åt och drack i över 4 timmar. Det var otroligt fint där och servicen var enorm. En riktig upplevelse som man kanske bara får en gång i livet. Det var inte gratis precis, men man undrar ju vad detta kostat hemma.
Barnen käkade pizza och badade i poolen hemma hos de svenskar som vi träffade igår. Emma var inte överförtjust så hon blev nog glad när Amanda vart trött och ville gå hem.
På kvällen efter middagen så tränade vi i gymmet och badade sen i poolen. Jättemysigt.
Hampus blev lite ledsen eftersom vakterna kom och sa att man måste vara 16 år för att få vara i gymmet men Hasse ska prata med management imorgon, för han tränar ju bara när vi är med och har koll på vad han gör. Man kan förstå att han inte få vara där själv och träna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jojo- börjar få smak på "den fina världen". Hälsa Hampus att det är bra att han tränar. Även badminton- om han ska ha nån chans mot mig.