måndag 11 februari 2008

Måndagen den 11 februari

Faktiskt skönt med lite vardag igen. Amanda tyckte det skulle bli kul att gå på dagis. Det var inte så många barn där, många är fortfarande lediga.
Vi väntar spänt på våra saker från Sverige som ej kommit än, båten var 4 dagar försenad sist vi hörde och skulle anlända den 8 feb. Vi får väl se när det dyker upp.
Jag joggade en runda imorse, jag springer än bit sen vänder jag, rädd att jag inte ska hitta hem. Man känner igen sig mer och mer vilket gör att man blir lite friare.
På förmiddagen hade vi coffemeeting med Svenska skolan, det var för alla nya föräldrar. Det finns 3 klasser en 1-2 , 3-4 och en 5-6 som Hampus går i. Det registreras i Sverige att de har gått så de slipper ta igen en massa när de kommer hem.
De berättade lite om skolan och vad de ordnar. De följer den svenska läroplanen men hinner naturligtvis inte med lika mycket som hemma.
I maj så blir det en riktig svensk avslutning på ambassaden. De ordnar också en simmärkes dag då man kan ta svenska simmärken. Lucia firande håller de också i.
Eftermiddagen var vi över hos Lotta och fick nybakad kladdkaka och jordgubbar. Supergott. Amanda tycker att det är så kul att leka hos andra eftersom hon inte har så mycket leksaker än.
Hampus kör sin stora motorbåt i poolen och är jättenöjd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dags rapport från pool Finngrundet stadigt +2 grader. Vilka tider gäller för Skype. Maiden har idag inhandlat Piffi, räcker en burk.

Anonym sa...

Hola, que tal.

Me gusta su Blog porque la zona en donde viven es muy parecida a muchos de los sitios que tenemos en Colombia.

Me gustaría poder ver más fotografías; si desean, les puedo envíar fotos de la Orinoquia colombiana; son sitios que yo he visitado.

Fredy Omar
Blog: http://focm88.blogspot.com