måndag 4 februari 2008

Söndagen den 3 februari

Sol och bad på fm.
Faktiskt så regnade det en liten stund mitt på dagen, men det är ju så varmt ändå. Det var nog tur att det inte var riktigt solsken för våra kroppar orkar nog inte med mer sol just nu. Det blev lite kortspel under parasollet istället.
Hemresa vid 3 tiden. Vi fick vänta en bra stund i Lumut på att bussen skulle ta oss hem. Vi fikade tillsammans med en annan svensk familj, och Hampus hann köpa flera shorts.
Bussen gick 17.30. Vi förberedde oss noga med toalettbesök den här gången. Vi åkte kanske 5 minuter så var första stoppet för tankning! Efter ca 40 minuter så stannade han igen för toabesök och godisinköp. Han sa ingenting så man bara hoppade av och sen tutade han när vi skulle på igen.
Vid halv 8 tiden så stannade han igen och då gick alla av och åt! Busschauffören satt och rökte vid ratten och bara skrattade, kunde dålig engelska, men någon förklarade att det skulle vara ett stopp på ca 30 minuter för middag.
Hampus beställde endast nudlar , ingen sås. Vi fick förstås in en portion med nudlar med jättestark sås. Vi åt lite men det brände rejält i munnen, men det var gott. Billigt var det också, 6 kr kostade maten.
Vi blir så populära överallt pga Amanda , det är många som kommer fram och ska ta kort och känna på hennes hår. Det är inte så populärt. Hon springer och gömmer sig bakom mig.
Vi var äntligen hemma vid halv 11 tiden, taxi hem och bums i säng.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul att ni kom iväg på semester. Ser härligt ut och det är så roligt att se era bilder. Ser framemot att komma och hälsa på. Lägenheten ser ju himla hemtrevlig ut. Det känns så bra nu när man märker att ni börjar få också vardagen att fungera. Vi tänker på er jätte mycket. Mysigt att Hasse kom och hälsa på och berättade lite mer.

Imorgon kommer huset... känns konstigt, spännande och nervöst. Vi jobbar men det är väl lika bra. Jag mår bra och lille knodden likaså. Jag är ganska trött men det går ingen nöd på oss. Nu är det sån härlig vinter ute kom väldigt lägligt tills vår grund var färdig. Nästa helg åker vi till STHLM för att utöka klädförrådet lite och hälsa på vänner.
Det värmer i hjärtat att ni mår gott och har kul. Alla som man träffar hälsar så gott.
Ta väl hand om varandra
Många Kramar Lillasyster
Maria hälsar så gott

Anonym sa...

Rapport från polen Gävlebukten +3 grader celsius. Härligt att läsa om en lyckad semestertripp. Men det är inte långt till vår resa till er, hoppas vi får semester?
Maidens resfeber bara stiger.

Anonym sa...

Jag har sett till att du får torrjäst till din bakning. Hasse hittar nog sämre bland hyllorna i Sverige än vad du gör i Malaysia.

Anonym sa...

Härligt att se hur ni har haft det, Ni klarade ju er bra, helt fantastikst,men skönt att ha er "hemma" igen.