onsdag 27 februari 2008

Onsdagen den 27 februari



Nu är hon äntligen här vår efterlängtade mormor. Fullspäckad resväska som hon packat om flera gånger. Presenter till alla det var rena julafton.Hon hade även packat ner blodpudding och leverpastej så imorgon blir det blodpudding till lunch. Tänk att man kan sakna det.
Hon var rätt pigg , hade sovit mycket på planet, så vi gick ner och åt lunch på Plazan när hon duschat och packat upp. Amanda tyckte att vi hellre skulle äta blodpudding hemma.
Vi stannade på bageriet och köpte baguetter på vägen hem.
Hem och gjorde matsäck och ner till skolan till de stora barnen. Emma hade simträning och Hampus skulle vara med på en uttagning till en fotbollscup i helgen. Killar och tjejer i Hampus ålder hade samlats på fotbollsplanen vid skolan. Tränaren berättade att det var minst 25 grabbar som ville vara med men bara 20 som får åka. Imorgon skulle han sätta upp en lista på vilka som fick följa med. Tufft. Väldigt amerikanskt.
Vi tog sen med oss fika och gick till poolen så att Amanda fick visa mormor när hon simmar.
På kvällen fick Amanda se Bolibompa som morfar skickat på DVD. Tack morfar, det blev en mysig kväll. Lite godis från taxfree hann de också med.
Hampus följde med en kompis till time square för att titta på radiostyrda grejer igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart Hampe kommer med!! Han är väl inte tränad av ett gäng fjollor. Eller hur var det nu igen??? Minns att det var några väldigt fula damer med på fotbollsavslutningen....
Vi saknar Hampe här hemma, farmor och farfar på nedreplan tycker att helgerna blivit ovanligt tysta. Men det blir väl livat värre i sommar får vi hoppas.

Anonym sa...

Mormor ser ut att mysa i solen finns det risk för att hon inte vill återvända tro????

Anonym sa...

Farmor behöver inte vara orolig, jag åker och hämtar henne.

Anonym sa...

Hej igen!
Vad kul med Sverige-besök! Hoppas ni får riktigt fina dagar tillsammans.
Kramar till er alla, Mia