måndag 4 februari 2008

Fredagen den 1 februari


Upp tidigt, gjorde lite matsäck till bussresan och sen bar det iväg med taxi till bussstationen. Vi kom i god tid, det var nästan ingen trafik. Tänk er våra busstationer för 40 år sedan, toaletter med hål i golvet och massor av människor från alla världens hörn. Kaos. Bussarna var i alla fall moderna, men det fanns inga toaletter ombord. Hampus var kissnödig när vi klev på. Ni kan ju tänka er hur det blev efter en timme. Bussresan skulle ta ca 4 timmar. Jag skulle precis gå fram och säga till att vi måste stanna , det var kris, då gjorde bussen ett stopp för toabesök och kiosk besök.
När vi anlände till Lumut lyckades Hampus snoka upp en affär som sålde billa bong (hur stavas det?) shorts billigt. Prutade gjorde han också.
Vi fick sen åka färja till själva ön.



Äntligen framme efter att ha åkt shuttle en bit på ön också. Hotellet låg jättefint med 2 stora pooler och 30 meter till stranden. Rummet låg lite off men det var seaview som de lovat.


Resten av dagen blev det sol och bad. På kvällen åt vi på en av de två restaurangerna som fanns, det var stor buffe och barnen åt mer än vad de ätit på hela tiden vi varit här. Ni skulle sett efterrättsbuffen, den gick inte av för hackor.
Vi tog en tur på stranden innan det var dags för kortspel och läggdags.

Inga kommentarer: