måndag 25 februari 2008

Söndag den 24 februari




Hampus har börjat spela fotboll med ett lag nu på söndagar, så igår var det första träningen.Det är ett alldeles nystartat lag med en tränare från Schweiz. Killar från alla möjliga länder i samma ålder. Det var väldigt varmt på plan men han tyckte det var roligt. Det gäller att komma ihåg att dricka ordentligt vilket Hampus inte gjorde så efteråt var han helt slut och mådde illa.
Nästa helg är det turnering mot andra skolor, då ska MKIS skicka två lag varav ett blir det här laget.
Det ser ut att lösa sig med hockeyturneringen till Hong Kong, den är inte samma helg som vi åker till Lankawi utan sista helgen i april, så Hampus och Hasse åker nog då.

Samtidigt som Hampus spelade hockey så spelade jag badminton mot en granne, fick jobba som en tok efter bollen, hon var duktig. Tjejerna var hemma och bakade chokladmuffins.

På eftermiddagen blev det shopping igen.Tro det eller ej så hängde jag med med kartläsningen hyggligt denna gång.

Emma köpte sig en kamera med rejäl zoom. Elektronik grejer är rätt så billigt här om man är på rätt ställe. Vi hamnade också i ett riktigt fint shoppingcenter i Bukit Bintang mitt i staden. Många stora modemärken fanns där, kul att gå att fönstershoppa.






Vi åkte sen vidare till Bangsar för middag där köpte jag nya joggarskor och Hampus fick nya fotbollsskor, hans fötter växter nästan så att man ser det.

Skypade med mamma på kvällen hon har svårt att få plats med allt i resväskan.
Pratade även lite med Maria som träffat Eva på förlossningen.
( Eva ,nu vill jag ha lite rapport om hur det går )
Hör att det går bra för HÅIK. Heja grabbar!! Sista rycket nu inför slutspelet, eller?
Brynäs går det inget vidare för har vi sett.Trist.

Inga kommentarer: